Läppstift genom tiderna July 13th, 2014

tattered

mary-kay-creme-lipstick-sunny-citrus-z1Läppstift. Vi har sett det på varje kvinna. Vi placerar den subtilt på våra läppar och hoppas att det gör oss mer attraktiva, mer sofistikerad, mer kvinna. För många, att bära det är en övergångsrit. Det är en av saker vi gör för att förklara att vi är redo att bli kvinnor. Det är en mycket märklig sak att förvänta sig av en blandning av pigment, oljor, vaxer och mjukgörare.

Detta kosmetisk har varit med mänskligheten för ett bra tag. Det började inte i början av nittonhundratalet eller århundrade dessförinnan. Eller århundradet innan dess. Ursprunget till läppstift ligger i tidens töcken; i början av mänskliga civilisationen faktiskt.

Den första att bära läppstift var kvinnorna i Mesopotamien. De använde inte vanlig läppstift. De krossade halv dyrbara juveler och använt det på sina läppar. Kvinnorna i den forntida Indus civilisationen bar också läppstift. Kvinnorna i forntida Egypten använde inte juveler. De extraherade en växt färgämne som heter fucin för att måla sina läppar. Det var så mycket som henna utom fucin var giftig. Det resulterade i allvarliga sjukdomar. Dödsstöt faktiskt! Cleopatra var en ivrig läppstift bäraren. Tack och lov, hon använder fucin. Den gjordes från karmin skalbaggar och myror.

Läppstift fortsatte att förbättras. Under guldåldern av islam, var fast läppstift uppfanns. Medan läppstift spridda över hela Sydvästasien och Nordafrika, kristna Europa förbjöd det. Kyrkan förklarat att en av Satans verktyg och kosmetika var endast lämplig för prostituerade.

Denna attityd började bara vända på 16-talet. Elizabeth I av England hade läppstift och gjort det på modet. Denna gång läppstift gjordes från bivax och växtfläckar. Endast överklass kvinnor eller skådespelare bar läppstift. Men de krafter i kyrkan ångrat Elizabeth mode uttalande.

Under 19-talet blev läppstift igen kallades oartigt och reserverade för vulgära kvinnor. Ingen kyrka förklarade att. De behövde inte. Drottning Victoria gjorde det för dem. Hon förvisad det. Dock tog Elizabeth mode frukt på annat håll. Den franska antog läppstift och smink i allmänhet. De var trendsättare i mode och de lyckades övertyga resten av Europa av sitt värde. Men delar av befolkningen fortfarande rynkade på att bära det.

Det var inte förrän på 1930-talet som läppstift vunnit respektabilitet. Filmerna hjälpte denna vändning sker. Det blev ett krav för kvinnor att sätta sitt ansikte på innan du går ut. Många skönhetssalonger och salonger öppnat som tillgodoses på modet i make-up som de skådespelerskor bar på skärmen.

Därifrån har vi läppstiftet som vi känner i dag. Läppstift har förändrats sedan starten. Det fortsätter att förändras; mjukgörande och solskyddsmedel sättes till läppstift för att skydda läpparna. Vad som en gång bara dekoration är har också blivit ett sätt för oss att skydda vår känsliga mun. I framtiden kommer läppstift fortsätter att förändras. Låt det överraska oss när förändringarna kommer.

Jonathan Russell är konstnär och bloggare som har skrivit artiklar om många olika ämnen för de senaste 2 åren. Du kan hitta honom bidragande artiklar på Best Hair Wax en webbplats med information om bästa hår vax och andra hårstyling produkter.

Continue reading...


 

Cocktailklänningar och aftonklänningar June 7th, 2014

tattered

Har ni ett speciellt tillfälle som du planerar att delta? Om du gör det kommer du att behöva den perfekta cocktailklänningar eller aftonklänningar. Den här artikeln handlar kvälls-och cocktailklänningar för att hjälpa dig när du är shopping för en.

Cocktailklänningar

Långa aftonklänningar

Dessa klänningar som är perfekta för formella tillfällen. De gör att du kan känna dig vacker när du glider in i rummet! Det finns bokstavligen tusentals stilar att välja på, så att den som du väljer beror på din egen figur och personlig smak. Ta en titt i tidningar och på nätet för inspiration. Långa klänningar kan få dig att se ståtlig och kurvig om du väljer rätt design och snitt. Du kan gå för traditionella stilar som visar Hollywood glamouren i dagar som gått, eller du kan välja mer modern stil som kan ses på mode catwalken i Paris och Milano.

Långa klänningar för balen nätter, partier, årsdagar, bollar och formella middagar. Om din partner har en hög flygande karriär, det finns alla chanser att du kommer att behöva gå med honom till formella evenemang, middagar och baler, och för alla dessa typer av händelser som du kommer att behöva den perfekta aftonklänning.

Korta cocktail klänningar

Korta klänningar är fortfarande lika dressat och vackra, men är något mindre formella jämfört med utarbeta full längd klänningar. De är perfekta för fester, särskilt kvälls tillfälle som kan vara utomhus, som en sommarcocktailparty. De är definitivt också populär bland unga kvinnor som kanske föredrar att visa upp sina ben. Men det finns ingen åldersgräns för skönhet och alla kvinnor kan bära klänningar i vilken stil de väljer. Så länge du känner dig vacker i din klänning och älskar det, det spelar ingen roll om det är lång eller kort!

En välgjord, vackert skuren cocktailklänning eller aftonklänning är en investering i din garderob och i dig själv. Du förtjänar det bästa, och så om du behöver en klänning, tar sig tid att hitta den perfekta för dig. Du behöver inte alltid behöva spendera en förmögenhet heller. Det finns många seriösa online-återförsäljare som levererar fantastiska klänningar att kvinnor över hela världen till mycket rimliga priser. Idag, mer än någonsin, är det möjligt att ha high-end mode och lyxiga tyger till de bästa priserna.

Det är möjligt att hitta vackra aftonklänningar från så lite som £ 100 om du shoppa runt och titta noga för dem. Genom att njuta av processen och shoppa runt. Och genom att titta på alla de olika stilar som du gillar, kommer du att kunna hitta den perfekta klänningen för din speciella tillfälle. Välj en klänning som gör det bästa av din figur, att du känner dig bekväm i och det har varit professionellt gjort. Du vill att din klänning att se fantastisk för hela natten, så den behöver en stark och ändamålsenlig. Beställ alltid din klänning i god tid innan ditt evenemang så att du har tid att prova på, och köpa rätt underkläder, skor och accessoarer också. Oavsett hur vacker din klänning är, kommer det inte se bra ut om du får alla andra aspekter av din klädsel fel.

Om du följer detta råd, kommer du att se vackra och redo att gå ner några röda mattan!

Continue reading...


 

Plocka de bästa brud Örhängen May 17th, 2014

tattered

Earrings

Om du vill se vacker på din bröllopsdag, måste du se till att du tar hand om varje liten detalj. När det kommer till ditt utseende, det är inte bara din brudklänning som spelar en framträdande roll, även dina smycken har mycket att säga.

Örhängen är en av de minst framstående smycken tillbehör på din bröllopsdag, men om du inte väljer rätt örhängen, du förmodligen kommer att se hemsk ut.

När du börjar söka efter örhängen är det nödvändigt att ta hänsyn till formen på ditt ansikte, din kropp struktur, ditt bröllop klänning, skor och andra smycken.

Köpa dyra smycken är en engångsjobb i någons liv, så det måste göras skickligt genom att hålla på lång sikt använder i åtanke. Det vore bra om du kunde hitta en perfekt bröllop inställd som att köpa varje del för sig skulle inte bara vara ett slöseri med tid, men det skulle också visa sig vara dyrare.

Du måste börja planera baserad på stilen i din klädsel och temat för ditt bröllop. Detta beror på att det finns en enorm skillnad mellan formella bröllop och informella sådana.

Du måste ha matchande smycken och andra tillbehör till omgivningen i ditt bröllop plats. Vid ett formellt bröllop, bör du föredrar att bära Swarovski kristallkronor.

Om ditt bröllop är i en park, skulle det vara klokt att välja silver smycken eftersom det tillför glamour till din look. Beach bröllop kan avnjutas om du bär mynt pärla slokar eller Keshi örhängen.

För att förbättra ditt utseende med rätt tillbehör finns det många brudklänningar som innehåller speciella fångst av ornament. Om den viktigaste aspekten av din bröllopsklänning är silver broderier så ska du söka efter sterling silver örhängen. Glödande pärlörhängen är bästa valet för den brudklänning som innehåller små utsäde pärlor.

Du måste tänka på halsen av din brudklänning vid val av örhängen. Fet örhängen kan bäras i händelse av axelbandslösa klänningar med tillsats av en anmärkningsvärd halsband.

Om du ska bära en klänning som har axlar med tunga utsmyckningar då bör du sätta på korta örhängen eller inte bryr sig använda dem alls. Du måste se till att du håller din frisyr i åtanke när du väljer dina örhängen som det är en av de viktigaste faktorerna som de flesta brudar tenderar att glömma.

Continue reading...


 

Nagelvård March 28th, 2014

tattered

nail

Rena naglar som har slipats och tas om hand kan säkert lägga till skönheten i din välformade händer och lägga till din totala personlighet. Nagellack hjälper dig att förbättra skönheten i dina naglar och händer. Detta är ett faktum att kvinnor har varit medvetna om i århundraden.

Att välja rätt nagellack kan gå långt i att se till att dina naglar får den bästa skönhet förbättring. Det allra första steget i att välja rätt nagellack är att ta grundläggande hand om dina naglar. Så först av allt låt oss titta på några tips som hjälper dig att ta särskild hand om dina naglar.

Nagellack
Ta väl hand om dina naglar innebär att få ordentlig näring; undvika överdriven kontakt med skadligt material och med vederbörlig omsorg när du arbetar. Hushållssysslor kan vara skadligt för dina naglar, eftersom många av de lösningsmedel och rengöringsmedel som används inte är avsedda för din hud eller naglar. Det är en god vana att använda handskar när du gör hushållssysslor, särskilt när du hanterar misstänkt material.

Välja färg
Cherry röd, rosa, korall – det är några av de färger som du får ditt nagellack. Du kan även få dem i grönt eller gult, och ser bra ut i dem om du vet hur man använder dem. Hur väljer du färgen på nagellack? Du bör välja en nyans så att det kommer att förbättra din skönhet. Det skulle bero på din hy. Ljus hy kommer att gå bra med nästan vilken färg, mörkare färger som är effektivare i slående kontrast. Om du är mörkhyad, bör ljusare nyanser passar dig bättre. Nyanser som rött och rika bruna skulle också passa mörkare skinn.

Du kan också välja mellan blank eller matt nyanser. Den polska som du väljer bör matcha din allmänna utseende, kläder och smycken och annat smink. För att göra dig uppgiften lättare, vissa företag erbjuder makeup kit som innehåller träffar täcker alla makeup objekt som du behöver.

För formella eller semi formella tillfällen och första möten, ljusa färger och grundläggande neutrala är bäst. Om dina tånaglar är utsatta, kan du välja matchande nagellack på tårna och fingernaglar.

I slutändan, men att välja färg på ditt nagellack är ett mycket personligt beslut som du måste göra, beroende på vad dina personliga preferenser är och vilken typ av personlighet du projektet.

Andra överväganden
Snabbtorkande nagellack tillgängliga som kommer att torka snabbt, men de kan också tendera att chip av lätt. Starka och längre livslängd nagellack finns också. Beroende på dina behov och miljö kan du välja en av dessa. Stark chip resistent nagellack bör vara att föredra för dagligt slitage, eftersom du inte behöver röra dem upp ofta. Du kan också få en stark chip resistent och snabbtorkande nagellack.

När du väljer din nagellack bör du också överväga din allmänna hälsa och allergier. Om du har känslig hud, bör du välja allergivänliga och oparfymerade nagellack.

Applicera nagellack
Det finns några grundläggande fakta som du kan ha i åtanke när ansöker nagellack. Först av allt, ta bort alla spår av den befintliga polska från dina naglar. Applicera ett baslack först. Efter detta, tillämpa två lager av nagellacket. Applicera lacket i ett fåtal stora drag snarare än flera små slaganfall.

Continue reading...


 

Historien bakom Coach Handväskor February 2nd, 2014

tattered

Har du någonsin undrat om företagen bakom designade handväskor? Spelar det egentligen någon roll om du vet vem som gör dessa väskor? Jag kanske bara har för mycket tid på mina händer. Men jag bestämde mig för att jag ville veta något om några av företagen bakom de dyra väskor. Eftersom Coach väskor är så populär jag beslutat att lära sig mer om Coach Company.

Efter lite forskning på internet, naturligtvis, upptäckte jag att Coach bildades 1941 och var och fortfarande är med bas i New York City. Amerikansk gjorde handväskor, awesome. Jag är fortfarande förvirrad på Coach ursprungliga namn eftersom man söker företaget hette Manhattan Skinnväskor och en annan söker företaget hette Gail skinn. Men alla berättelser om att det började som ett familjeföretag, med sex läderarbetare som hand gjort läder plånböcker och Sedelklämma.

1946 Miles Cahn och hans fru Lillian kom till företaget. De var ägare av en handväska i läder tillverkande företag och med sin kunskap om läderarbeten var en bra passform. Inom 4 korta år hade Cahn alla utom tagit över verksamheten. Kreativ, nyfiken, och en vars verksamhet var läder, han märkte ju längre en baseball handske användes, den mjukare och smidigare lädret blev. I sitt försök att duplicera samma process som används för baseball handskar, skapade han ett sätt att bearbeta det läder som gjorde det starkare, mjukare och smidigare. En extra fördel med denna process var att lädret absorberade färgen bättre vilket resulterar i en djupare och rikare färg.

1961 Miles och Lillian Cahn köpte företaget och Lillian föreslog att företaget börja göra kvinnors handväskor av läder. Miles var emot idén eftersom det fanns en hel del handväska företag i New York och butiker att köpa knock-offs från Europa. Däremot rådde Lillian och hon konstruerade den första Coach väska. Det var en toto modellerad efter ett papper kasse hon hade använt som en flicka i Wilkes-Barre, PA. Det blev en klassiker. Miles fortsatte med att göra ett dussin andra handväska mönster som blev den första generationen av Coach Line och Lillian blev talesman för företaget. Hon etablerade en stark rapport med mode skribenter och redaktörer och satte Coach väskor i mode kretsar.

Miles anlitade Bonnie Cashin, en sport pionjär, att designa handväskor för coach och hon revolution produktens design. Under den tiden, Cashin instiftade införandet av sidofickor, portmonnäer och ljusare färger (till skillnad från de vanliga nyanser av brunt och solbrännor) på påsarna. Hon tillade hårdvara till sina handväskor, särskilt silver växla som blev tränare signum. Cashin återstod med företaget fram till 1974. Runt mitten av 1970-talet bytte företaget namn till Coach Products, Inc. och 1980 bytte företaget namn igen till Coach Leather Company, Inc.

År 1979, Lewis Frank anslöt Coach som vice VD för New Business Development. Han gick i spetsen för utvecklingen av Coach butiker introducerade Coach till de internationella marknaderna. År 1985 köpte Sara Lee Corporation Coach och Frank utsågs till VD för Coach. Tio år senare var Frank till ordförande och VD för Coach och han förgrenat öppna specialbutiker och postkataloger. Försäljningen ökade signifikant och eftersom efterfrågan var större än tillgången, Coach fick begränsa försäljningen till handplockade leverantörer.
Coach handväskor är handgjorda av finaste amerikanska och europeiska hudar och textilier och fortsätter att förnya sig varje säsong, vänder ut nya färger, stilar och mönster.

En god vän till mig berättade att när hennes man frågar henne vad hon vill ha till jul eller hennes födelsedag, frågar hon efter den senaste Coach handväska. Coach Handväskor är inte bara vackra, men är så välgjorda att de kan hålla en livstid, åtminstone enligt min gode vän. Köp en coach handväska och låt mig veta vad du tycker. Jag tror att du kommer att bli lika imponerad som min vän.

Continue reading...


 

Tips för att köpa billiga vackra bröllopsklänningar January 20th, 2014

tattered

Varje kvinna vill uppleva det bästa som finns, särskilt under en av de viktigaste tillfällen i hennes liv, och det är hennes bröllop. Varje detalj kräver noggrant övervägande och det är viktigt att ta hand om dessa uppgifter under en tid innan den stora dagen. Med alla de saker som behövs som skulle behöva delta, skulle brudklänning säkert visa upp som en av de viktigaste en kvinna kan vara bra att ta hand om under sitt kyrkbröllop. Vid något tillfälle, kan brudklänningar vara ganska dyrt, men det finns faktiskt några sätt där du kan köpa och få billiga brudklänningar för din stora dag.

Det finns flera tips som du måste uppbåda för att du ska ha en vacker klänning som inte kommer att kompromissa med pris och kvalitet som den medför. För brudar att vara, oroa dig inte för det finns många tips för att spara och få en vacker men ändå billiga brudklänningar. Först uttömma alla möjliga resurser som du kan få när du letar efter den perfekta klänningen för din. Det skulle också omfatta kontroll av priserna på försäljningarna butiker, bröllop kataloger och även i online-butiker där det finns flera bröllopsklänningar som du kan välja mellan till relativt låga priser. Med dessa specifika resurser, är det omöjligt att missa brudklänning som du väljer med de bästa priserna och rabatt som du kan få på din stora dag.

För det andra, försöka bestämma och jämföra olika priser för möjliga brudklänningar som du har valt från de platser eller platser som du har varit på var dessa brudklänningar säljs. Med den jämförelsen som du kan få kan man komma fram till en brudklänning som du väljer att inte också kompromissa med den budget som du har för det. Stilar och design av dina ogräsrensning klänningar kan även bidra som en faktor för dess etikett pris, så innan du väljer rätt brudklänning för dig, bestämmer först de uppgifter som du vill ska ingå i brudklänning och bara att sätta igång för det.

Om du inte har något emot alls använder handen me downs, då detta kan vara ett bra sätt att spara kostnader på dina brudklänningar. Vissa kvinnor använder brudklänningar från sina mödrar eller till och mormödrar att förmedla användningen av klänningen från den ena till den andra. Familjetraditioner kan också bidra på detta. Söka efter den stil som du vill ha kan också ändras beroende på ditt val men säkert, kommer denna kontakt leda dig att spara dina räkningar och andra utgifter genom att använda sig av brudklänningar från dina släktingar men säkert på ett modifierat tillstånd.

Med dessa enkla tips som du kan följa, är det viktigaste fortfarande din stora dag och relevansen som det innebär för ditt liv som en nygift person som framåt. Se bara till att tänka på dessa saker först och noga tänka på vilket alternativ du definitivt skulle ta för att komma fram och uppleva en problemfri men ändå jämn segling budget i form av din brudklänning. Om du har svårt att hitta billiga bröllopsklänningar, besök www.bridesire.se idag och du hittar tusentals vackra bröllopsklänningar till överkomliga priser.

Continue reading...


 

Cute Designs för Baby Baddräkter och Småbarn Badkläder så att du kan gå ner till stranden i Style June 13th, 2013

tattered

 
petit_crabe_badedragt_pigeDe som tycker om att gå simning och kylning med dina tjejer på platser som stranden och pooler igenom en hel del av de heta kalendermånader inse att när vi har ett spädbarn som vi får dem bekanta med vatten så fort som möjligt. Genom att göra detta de är kan älska dessa långa dagar vid poolen också. För att göra detta måste vi få barn baddräkter och småbarn baddräkter. Det finns flera distinkta mönster av UV-badkläder barn sätta på. I de följande styckena kommer vi att berätta om flera typer av baby baddräkter och barn badbyxor.

Till att börja med kommer vi att berätta om några av de barn baddräkter. Det finns många läckra mönster som du kan handla för i solskyddskläder för barnet. Huvud bebis baddräkt vi kan berätta om är 1 st barnet baddräkt. Det har en havssköldpadda tryck på den och kan lätt placeras på många nätbutiker. Denna typ av baby baddräkt är gjord för att vara bekväm för ditt barn. Det har fått uppsvullna, ruggig ben för att inte skava de unga spädbarn. Nästa är att små pojkar bebis badkläder. Det är ett par shorts med ett utslag vakt skyddande topp för åldrar upp till två år med glödande blå och fin meshfoder. Ytterligare en stil av baby badkläder har solskyddsfaktor SPF skydd i sina småbarn baddräkter. De är både spädbarn pojkar och spädbarn flickor och finns i olika färger. De är stora och kommer att neutralisera 99% av den skadliga solen och därför bör beaktas när du tillbringar långa löptider under solen.

Nu, vad sägs om småbarn badkläder. Småbarn baddräkter brukar anses storlekar 2t till 4t. Den första stilen som vi kan berätta om är den “Min Pool Pal Girls Hot Pink / Green Palm Trees Flotation Småbarn Baddräkt”. Detta barn badkläder kommer inte bara att göra din unge ser bedårande fungerar också som en säkerhetsanordning. Dessa typer av kläder är bekväma och kommer fortfarande att tillåta fri rörlighet för ditt barn även samtidigt hålla ditt barn från att gå under vattnet. Ett annat litet barn baddräkt är Girls ’1-piece Teardrop Tug-mindre Tank Baddräkt. Dessa typer av UV Baddräkter Barn don har ett UPF 50 utvärdering och definitivt kommer att skydda din lilla dotter från solens strålar även när hon ser verkligen läckra Det finns också toddler badkläder för små pojkar såsom Red / Brown 2PK shorts som har 2 par småbarn baddräkt shorts. Så att du kan ha två olika uppsättningar att välja mellan när du bege dig till havet. (Och använda sig av en back-up set vid olyckor)

Det finns många fler mönster för småbarn baddräkter och baby baddräkter som du kan välja från. Vi vill att alla våra barn att se cool när de klär solskyddskläder. Det finns mönster för varje människas smak. Klä ditt barn eller barn i fint danade barn badkläder samtidigt få dem vana vid vattnet så att de växer upp loving poolen eller havet så mycket som du gör. Dessa typer av dräkter för spädbarn och småbarn kan köpas överallt på internet och är lätt i fickan. Beställ flera stycken för dina barn och få utanför huset för lite kul.

Continue reading...


 

Coola solglasögon – Barn vill ha dem också! June 13th, 2013

tattered

sunglasesBarn behöver inte oroa sig för designern namn när det kommer till solglasögon. De vill bara ha coola solglasögon så att de ser cool när de bär sina nyanser. Föräldrar ofta inte inser vikten av att välja rätt solglasögon för barn och att till och med ett barn bör bära solglasögon för att skydda dessa söta små ögon. När du köper häftiga solglasögon för dina barn bör du kontrollera UV-skydd som solglasögon ger.

Inte många designers erbjuder mycket i vägen för coola solglasögon för barn, men de börjar inse behovet av barnen solglasögon. Anledningen till att marknaden för barn solglasögon är inte stor att föräldrarna inte vill spendera mycket pengar på solglasögon för sina barn, eftersom chansen att de kommer att förlora dem. Cool Kids solglasögon kan ibland vara dyrt.

Om du köper designer solglasögon i coola design som dina barn kommer att gilla, överväga att använda en kedja som hänger runt halsen. Detta sätt när barnen ta av sig sina coola solglasögon, de fortfarande har dem monterade och kommer inte att förlora dem lika lätt. Det faktum att barn inte är ansvariga nog att ha dyra solglasögon är en anledning till att många designers kommer ut med billiga bebis solglasögon som ser modet och cool.

Coola solglasögon för barn är modellerade efter samma mönster som vuxna bär. Även om det finns många besynnerliga mönster finns i barnens solglasögon, det finns också de konservativa mönster, så att barnen kan se ut som om de bär samma designer nyanser som sina föräldrar. Du kan få oval, kvadrat, rektangel och cat-eyes mönster i barn och baby solglasögon som kommer i en mängd olika färgade linser.

De häftiga solglasögon för barn inte har dyra metallstomme. Barnet solglasögon har oftast plastramar så att priset är mer tilltalande för föräldrar och barnen kan fortfarande se lika cool som de vill. Du kan få barnen solglasögon i alla populära mönster när du handlar på nätet.

Att sitta ner framför datorn med ditt barn att handla coola solglasögon är också en stressfri shoppingupplevelse. Du behöver inte att bunta ihop dem och ta alla typer av leveranser för barnet med dig och du behöver inte oroa dig för barnen att gå vilse. En annan stor sak om du handlar för barnen solglasögon på nätet är att de inte kommer att gråta för allt de ser i butiken, vilket kostar dig mer pengar.

Continue reading...